Over sport- en recreatiegebied Kardinge

Kardinge gebied

Kardinge is een initiatief van de Gemeente Groningen om de sport en recreatie in de gemeente te bevorderen. Met het aanbod van vele sporten, arrangementen, bedrijfsfeesten en uitjes voor jong en oud, voor familie en vrienden is hier voor ieder wat wils. Een gebied voor jou, waar altijd iets te doen is.

Kardinge voor recreatieve en prestatieve sporters

Kardinge is hiermee een bindende factor tussen recreatieve en prestatieve sporters. Door de grote verscheidenheid aan sporten en recreatieve uitjes kom je ook sneller in aanraking met andere sporten. Door het volgen van een proefles of een cursus kun je testen of het ook iets voor jou is. Ontwikkel zo je eigen actieve levenshouding en word geïnspireerd om actief bezig te zijn en te sporten.

Exploitanten en verenigingen

Bij het Kardinge project zijn een aantal exploitanten en verenigingen aangesloten die gebruik maken het gebied. Zij maken het sporten en de recreatie mogelijk. Bij de exploitanten kun je de groepsuitjes samenstellen, een dag sporten of een arrangement boeken en bij de verenigingen kun je een lidmaatschap aanvragen voor de sport naar keuze.

Kom langs in Groningen!

Of je nou een dag wilt sporten, een actieve dagbesteding zoekt, een uitje wilt plannen voor vrienden of familie, een vrijgezellenfeest wilt organiseren, een kinderfeest wilt geven of een lidmaatschap wilt aanvragen voor een sport, bij Kardinge zit je goed. Bekijk hier het aanbod. Voor vragen kunt u hier klikken.

Vragen?

Aanpassingen of vragen over de website?

Laat het dan weten via onderstaand formulier.

Aangesloten bedrijven
 

Klik & plan jouw route

Weersverwachting
Groningen
Weeronline.nl - Meer weer in Groningen weeronline.nl Altijd jouw weer

Pitch & Putt Groningen

pitch putt

 

Bekijk nu

Volg ons op Facebook!

 

Blij op de hoogte van alle ontwikkelingen in sport- en recreatiegebied Kardinge en volg ons op Facebook! 


 

Direct naar Facebook!

Kardinge
Ballorig GroningenSnowlimits
Tennis en Squash centrumPitch en Putt
Alfa-collegeGroningen sport revalidatie
Klimcentrum BjoeksMartijn dijkman sport
Kartracing GroningenSportcentrum Kardinge