Pitch & Putt, Golf van de korte afstand

pitch putt sjaak linden

Van GVB tot eigenaar van Pitch en Putt Kardinge

Het was voor Sjaak van de Linden in 2010 niet een vooropgezette keuze om ‘baas’ van Pitch & Putt
Groningen te worden. Dat ligt eigenlijk ook niet zo voor de hand wanneer je meer dan 30 jaar horeca ervaring in het hotelwezen hebt.

Soms ‘dwingen’ de omstandigheden; je staat voor een nieuwe keuze in je loopbaan. Je golft, je hebt een golfvaardigheidsbewijs (GVB) en Pitch en Putt Groningen staat te koop. Eerst veel te duur. De tijd heelt echter niet alleen wonden maar ook de prijs.

Zo wordt Sjaak eigenaar van Pitch en Putt op recreatiepark Kardinge. Eerst als franchisenemer en later als ‘gewone’ eigenaar. De horeca ervaring komt goed van pas. Het buitenleven en de sport maken mensen hongerig en dorstig.

pitch putt gezin

Waarom Pitch en Putt

Pitch en Putt is golf van de korte afstand. Het gaat om de laatste meters naar de hole. Je hoeft geen lange afstanden te overbruggen en juist die laatste meters zijn het spannends.

Het is een erg toegankelijke sport die geen speciale kleding vereist. Iedereen is welkom, ook kinderen mits niet al te jong. En het is een ideale bezigheid om je vaardigheid op peil te houden dan wel de grondbeginselen van het golven bij te brengen.

Pitch en Putt met vrienden Groningen

Iedereen is welkom

Dat iedereen welkom is, zie je meteen op een zonnige vakantiedag. Een vader loopt een ronde zijn zoon. Vader golft, dat is zo te zien. En zoonlief wil hem naar de kroon steken.

Een moeder met twee zonen loopt ook een ronde. Het is duidelijk dat de ene zoon al wat meer ervaring heeft dan de ander; Het valt niet mee om het ‘balletje’ goed te raken. En dan is er nog een groepje dat met z’n allen de baan over loopt. Opmerkingen over elkaars kunst en kunde zijn niet van de lucht, ze hebben er duidelijk plezier in. 

Het is laagdrempelig, er zijn geen kledingvoorschriften, het moet echter wel leuk blijven en daarom zorgen Sjaak en zijn mensen er voor dat drankgebruik binnen de perken blijft.

Pitch en Putt Groningen

Verwante activiteiten

Het ruime terrein grenzend aan de Kardingerberg en het recreatiegebied Kardinge in de directe nabijheid biedt mogelijkheden voor andere activiteiten.

Zo is er voor degenen die wel willen golven maar met de voet, de mogelijkheid tot het spelen van een spelletje footgolf. En is er een mogelijkheid om het gebied te doorkruisen op een echte Solex met voorwielaandrijving.

solex collage

Meer weten over Pitch en Putt in Groningen?

Kom ook Pitch en Putten op Kardinge in Groningen. Meer informatie over de prijzen en de arrangementen vind je hier

Aangesloten bedrijven
 

Klik & plan jouw route

Weersverwachting
Groningen
Weeronline.nl - Meer weer in Groningen weeronline.nl Altijd jouw weer

Pitch & Putt Groningen

pitch putt

 

Bekijk nu

Volg ons op Facebook!

 

Blij op de hoogte van alle ontwikkelingen in sport- en recreatiegebied Kardinge en volg ons op Facebook! 


 

Direct naar Facebook!

Kardinge
Ballorig GroningenSnowlimits
Tennis en Squash centrumPitch en Putt
Alfa-collegeGroningen sport revalidatie
Klimcentrum BjoeksMartijn dijkman sport
Kartracing GroningenSportcentrum Kardinge